Bouw ik een huis? De fundamentele vraag is: bouw ik een huis? A: Nee, dat ben je niet. Je kunt je ook afvragen: bouw ik een huis om energie te besparen? A: Ja, dat ben je.

Er zijn veel manieren waarop u een huis kunt bouwen, maar een goede manier om energie te besparen is door zonne- of windenergie te gebruiken om uw huis te verwarmen. Het klinkt misschien duur, maar als je bedenkt hoeveel je momenteel uitgeeft aan je energierekening en dat vergelijkt met wat je zou kunnen besparen met passieve bouwmaterialen, zul je zien dat de kostenbesparingen enorm kunnen zijn. Je zou bijvoorbeeld kunnen kijken naar het bouwen van een huis uit strobalen of kleitegels, of zelfs een oud lemen huis dat passief wordt verwarmd en gekoeld door de zon. U kunt ook kopieën kopen van historische boeken, waarin materialen worden vermeld zoals strobaal, kleitegels en andere bouwmaterialen die bekend staan als energiezuinig.

Ben bouwen is belangrijk

Een andere optie die energiezuinig en goedkoop is, zijn rode kleitegels, die nu een comeback in populariteit beginnen te maken. Veel mensen associëren het bouwen van een huis nog met stro en klei, maar er zijn genoeg andere bouwmaterialen die minder energie verbruiken en goedkoper zijn. In plaats van bijvoorbeeld houten ramen te kopen en te plaatsen, kun je ze zelf van rode klei maken. U kunt ook geprefabriceerde gevelbekleding en andere onderdelen van het buitenhuis kopen die u alleen maar meer geld kosten. Voor Ben bouwen heb je een Ben architect nodig.

Wanneer u uw bouwmaterialen heeft gekozen, wilt u misschien overwegen om een huis met strobalen te bouwen. Een strobalenhuis heeft veel voordelen ten opzichte van elk ander type constructie. Allereerst is het van nature bestand tegen de elementen. Het is koel in de zomer en warm in de winter, en het rot of barst niet. Het is bestand tegen harde wind en zware regen, en zal niet vervagen door blootstelling aan zonlicht of licht. Als je in een gebied woont waar veel regen valt, moet je proberen een baal stro naar huis te krijgen.

De meest populaire soorten groene bouwmaterialen zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Hoewel glas en golfplaten verouderd lijken in vergelijking met andere soorten groene bouwmaterialen, zijn ze nog steeds zeer effectief. Zo kan bijvoorbeeld golfplaten zijn vervangen door metalen dakbedekking voor huizen in gebieden waar er niet of nauwelijks golfplaten werden gebruikt.

Andere soorten natuurlijke materialen die kunnen worden gebruikt in een Am Building a house zijn klei, kolf en stro. Deze bouwmaterialen zijn allemaal gemakkelijk te recyclen, waardoor ze kostenefficiënt en milieuvriendelijk zijn. In feite zal het gebruik van deze natuurlijke materialen de bouwkosten met 85 procent verlagen dan bij het traditionele bouwen van hout of beton. Een huis met strobalen kan ook zuiniger worden gebouwd dan een vergelijkbaar huis met traditionele constructie.

Een van de leukste dingen aan het gebruik van stro of klei als bouwmateriaal is de passieve ontwerpfilosofie van het materiaal. Stro- en kleimaterialen zijn van nature duurzaam, wat betekent dat de aarde, de lucht en het water in zijn natuurlijke staat worden gehouden. Zo heeft klei het vermogen om vocht uit de atmosfeer op te nemen en als vloeistof weer af te geven, terwijl stro kan isoleren tegen warmte en kou. Een strobalenhuis of -woning wordt daarom gebouwd met zowel actieve als passieve technologieën. Naarmate de passieve technologie van het huis aanslaat, zult u merken dat u niet alleen geld bespaart op energiekosten, maar ook uw ecologische voetafdruk minimaliseert.

Zelf bouwen Ik bouw een huis met duurzame en hernieuwbare bouwmaterialen is eenvoudig. Er zijn een aantal handleidingen beschikbaar die u kunnen helpen bij het bouwen van uw huis vanaf de grond af met natuurlijke producten en processen. De meeste van deze handleidingen bieden stapsgewijze instructies met alle benodigde materialen die u nodig hebt om uw eigen efficiënte en energiezuinige groene woning te maken. Velen bieden zelfs Amish-ambachten aan waarmee u uw eigen unieke en creatieve ontwerp kunt maken. Deze maken het echt mogelijk dat u uw eigen energiezuinige, duurzame en groene woning bouwt.

Voorbeelden van BEN woningen gezocht? Bij 3bouw houtskeletbouw kan je realisaties bekijken. Bouwen van kwaliteitsvolle en betaalbare energiezuinige woningen in houtskeletbouw.